Börje Simonssons Trävaru AB har funnits i över 30 år och är ett tradingföretag i alla slags trävaror för den svenska marknaden. Under dessa år har vi skapat mycket goda kontakter med sågverk över hela Sverige, och därmed kan vi förse våra kunder med vilket material de än kan tänkas behöva. Dessutom samarbetar vi med flera hyvlerier, vilka hjälper oss att bearbeta trävarorna enligt kundernas önskemål. 

Vi söker hela tiden efter nya leverantörer och kunder. Allt för att bredda vårt kontaktnät, vilket är till gagn både för våra levererande sågverk och för våra kunder. Det är främst i byggmaterialhandeln man finner våra kunder, men även bland Sveriges alla hyvlerier, husfabriker, emballagetillverkare och snickerier. Dessutom säljer vi till möbel- och verkstadsindustrin. 

Börje Simonssons Trävaru AB har kontor på tre orter i Sverige: Gagnef, Skövde och Oskarström. I den senare sker den mesta av administrationen. Att vi på detta sätt är utspridda över landet gör att vi har närhet till många av våra kunder och våra leverantörer. 

Vi som arbetar på företaget är Börje Simonsson, Stig Skärström och Urban Torstenson . Tillsammans har vi över hundra års erfarenhet av att göra träaffärer, vilket naturligtvis borgar för att vi effektivt kan serva våra kunder när det gäller försäljning eller inköp av olika slags trävaror. 

Kontakta oss om ni har frågor eller vill ha ytterliggare information!

Börje Simonssons Trävaru AB

Ängvägen 12
313 32 Oskarström 

Tfn: 035-61337
Mobil: 070-3561339 

E-post

Om oss

Startsida | Om oss | Våra produkter | Kontakt